​Medlem af En Rigtig Maler

Mere end 38 års erfaring

​Medlem af Garantiordning

Fuldspartling er en af vores spidskompetencer

Hos JM Malerfirma har vi stor ekspertise i alt inden for maling og spartling. Vi påtager os derfor gerne opgaver, hvor vi skal stå for det hele. Vi leverer både fuldspartling og maling af højeste kvalitet til dig. Med os på opgaven kan du være sikker på, at du kan få alle dine ønsker opfyldt, så resultatet bliver præcis, som du ønsker det. For at få en flot malet væg kræver det et godt stykke forarbejde i form af fuldspartling.

Vi udfører primært fuldspartling for kunder i områderne nær Vejle, Billund og Kolding, men kører også meget gerne uden for disse områder.

Vi udfører effektiv og miljøvenlig fuldspartling

Når vi udfører fuldspartling for vores kunder, benytter vi os af sprøjtefuldspartling. Denne metode er den mest effektive, og giver samtidigt det flotteste resultat.

Med vores sprøjtefuldspartling kan vi tage os selv af de største opgaver. Vi kan klare fuldspartling på de klassiske beton- og gipsvægge, og du kan være sikker på, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet. Selve den spartel, som vi bruger til at spartle med, er Svanemærket. Vi vægter gode produkter meget højt, for at du kan få et bedre indeklima i fremtiden.

Vi tilbyder fuldspartling af fx gipsvægge og andre vægge, gipsloft og gipsplader, savsmuldstapet og meget mere. Desuden er vi også i stand til at fjerne savsmuldstapet, hvis det er nødvendigt.

Ring til os i dag for at høre mere om spartling

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du står foran et projekt, hvortil der kræves et godt og solidt malerfirma til at udføre fuldspartling.

Ring på vores telefon: 40 13 32 65 eller send os en e-mail på: mail@jm-malerfirma.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig med fuldspartling!

Firmainfo​:

JM Malerfirma

CVR: 16722235

Adresse:

Hans Thomsens Vej 95

7184 Vandel

Kontakt:

Telefon: 40 13 32 65

E-mail: mail@jm-malerfirma.dk 

smiley