​Medlem af En Rigtig Maler

Mere end 38 års erfaring

​Faglig kompetence

Fuldspartling af høj kvalitet udføres

Hos Malerfirmaet Jens Madsen har vi stor ekspertise i alt inden for maling. Vi påtager os derfor gerne opgaver, hvor vi skal stå for det hele. Vi leverer både fuldspartling og maling af højeste kvalitet til dig. Med os på opgaven kan du være sikker på, at du kan få alle dine ønsker opfyldt, så resultatet bliver præcis, som du ønsker det.

Miljøvenlig fuldspartling

Når vi udfører fuldspartling for vores kunder, benytter vi os af sprøjtefuldspartling. Denne metode er den mest effektive og giver samtidig det flotteste resultat.

Med vores sprøjtefuldspartling kan vi tage os af selv de største opgaver. Vi kan klare fuldspartling på de klassiske fibergips- og betonvægge, og du kan være sikker på, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet. Selve den spartel, som vi bruger til at spartle med, er Svanemærket. Vi vægter gode produkter højt, for at du kan få et bedre indeklima i fremtiden.

Kontakt os i dag og hør mere

For at få en flot malet væg kræver det et godt stykke forarbejde i form af fuldspartling. Det har vi i mange år klaret for kunder i og omkring Vejle, Billund og Kolding, og vi kan med garanti også levere en fuldspartling, der lever fuldt ud op til alle dine forventninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du står foran et projekt, hvortil der kræves et godt og solidt malerfirma. Vores telefonnummer er 40 13 32 65, og du kan også skrive til vores e-mail mail@jm-malerfirma.dk. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål.

Firmainfo​:

JM Malerfirma

CVR: 16722235

Adresse:

Hans Thomsens Vej 95

7184 Vandel

Kontakt:

Telefon: 40 13 32 65

E-mail: mail@jm-malerfirma.dk 

smiley