​Medlem af En Rigtig Maler

Mere end 38 års erfaring

​Medlem af Garantiordning

​Opsætning af filt har vi stor erfaring med

Mangler du hjælp til opsætning af filt? Så kommer JM Malerfirma gerne og gør det for dig. Vi er et professionelt firma, hvis spidskompetence netop er opsætning af filt. Vi garanterer et flot resultat hver gang – uanset opgavens omfang. Vi arbejder primært for kunder i Vejle, Billund, Kolding og omegn, men kommer også gerne uden for disse byer.

Vi er et kompetent firma, hvis primære opgave er opsætning af filt ved forskellige slags kunder. Opsætning af filt sker typisk efter en fuldspartling, hvorefter der kan males på væggen. Vi udfører naturligvis også andre opgaver inden for faget såsom maling og opsætning af bl.a. glasvæv, gipsloft og savsmuldstapet.

Vi garanterer et godt resultat ved opsætning af filt

Grundet vores store erfaring i branchen garanterer vi et flot og gennemarbejdet resultat, hver gang vi udfører opsætning af filt eller andre maleropgaver. Hos os kan du altid forvente solidt håndværk, og løsninger der holder. Vi går desuden aldrig på kompromis med kvaliteten på det udførte arbejde, selvom vi gerne giver en god pris.

Vi er altså en samarbejdspartner, som du trygt kan vælge, hvis du mangler hjælp til en opgave inden for malerbranchen. Vi overholder altid alle vores aftaler, og vi kunne aldrig finde på at forlade en opgave, før vi selv er helt tilfredse med resultatet. Vi rydder naturligvis altid op efter os selv.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Har du en opgave, vi skal løse for dig? Det kan eksempelvis være opsætning af filt eller maling af loft. Så kommer vi og gør det for dig!

Du er velkommen til at kontakte os for at modtage et godt tilbud på telefon: 40 13 32 65 eller på mail: mail@jm-malerfirma.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

Firmainfo​:

JM Malerfirma

CVR: 16722235

Adresse:

Hans Thomsens Vej 95

7184 Vandel

Kontakt:

Telefon: 40 13 32 65

E-mail: mail@jm-malerfirma.dk 

smiley